NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Onze ISO9001:2015 is binnen!

Onze ISO9001:2015 is binnen!

We hebben er hard voor gewerkt en we zijn er trots op. Ondertussen kreeg Amalo het ISO9001:2015-certificaat. Het is een extra – en onafhankelijke – kwaliteitsgarantie voor je CNC draai- en draaifreeswerk, in ferro, non-ferro en kunststof.

Blij terugkomen uit verlof noemen ze dat dan. Op 16 augustus, de eerste dag dat we er met nieuwe energie weer invlogen, werd ons ISO-certificaat van kracht. Onze lat qua kwaliteit van hoogwaardige onderdelen en complexe stukken lag al hoog. Nu is dat ook officieel bevestigd. Het is een erkenning van het werk van niet enkel de afgelopen maanden maar van de voorbije jaren.

Wat betekent dit voor jou?

ISO9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Als bedrijf moet je hiervoor je processen beschrijven, analyseren, meten en voortdurend verbeteren. Een externe, onafhankelijke audit bepaalt of je aan de voorwaarden voldoet. Bureau Veritas nam onze aanpak grondig onder de loep en oordeelde positief. Een extra garantie voor jouw hoogwaardige onderdelen.

3 jaar en meer

Het gloednieuwe certificaat geldt voor 3 jaar. Uiteraard gaan we gedurende die tijd niet op onze lauweren rusten. We draaien steeds op volle toeren en blijven onze kwaliteit nauwkeurig controleren en verbeteren waar mogelijk. Zo is Amalo de ideale partner voor je draai- en draaifreeswerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details