NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Ook complexe projecten eenvoudig automatiseren

Ook complexe projecten eenvoudig automatiseren

Voor wie projectmatig werkt zijn geen twee orders ooit helemaal hetzelfde. Automatiseren is dan onmogelijk? Allerminst. Want met de module ‘samengestelde projecten’ van Profitplus krijgt u net een tool in handen om perfect het overzicht te behouden over welke materialen en werkzaamheden allemaal in een project geslopen zijn. Zo weet u altijd hoe het zit met het budget, de status en de vooruitgang van elk project.

De business software van ProfitPlus is meer dan zomaar een ERP-pakket. Het bundelt al uw processen in een allesomvattende software. Van order-ingave, productie en verzending tot en met de boekhouding. Ook wie projectmatig georganiseerd is, zal in deze software een tool vinden om te winnen in tijd, efficiëntie en nauwkeurigheid. Want precies hiervoor werd de module ‘samengestelde projecten’ ontwikkeld. “De nood aan automatisering van administratieve processen ligt voor wie bijvoorbeeld herstellingen uitvoert of machines op maat maakt misschien nog hoger. Het gaat telkens om unieke projecten, waardoor het des te belangrijker is om een goed overzicht te houden over de productievloer”, aldus Wouter Fonteyn head of sales & marketing bij het Kortrijkse softwarehuis.

Eenvoudige opvolging gegarandeerd

Via de module ‘samengestelde projecten’, kan u in ProfitPlus een projectstructuur opzetten. Al in de voorbereidingsfases kan u er de gewenste benodigdheden aan koppelen, zowel op vlak van materialen als uren. “Een ideale tool om het project zo correct mogelijk te in te schatten, te calculeren en van daaruit meerdere offertes en orders te simuleren, generen en te verzenden naar de klant”, geeft Wouter aan. Ook nadat de klant uw offerte bevestigd heeft, zijn eenvoudige opvolging en inzichtelijkheid gegarandeerd. “Afhankelijk van de projectstructuur kunnen dan verbruikte materialen en uren op het project geregistreerd worden. Na registratie volgt nog een stap om te bepalen wat wel en wat niet op de factuur mag. Op die manier houdt u te allen tijde het overzicht”, besluit Wouter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details