NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Pollers biedt competente dienstverlening volgens de hoogste standaard
Machinale nabewerking gietwerk.

Pollers biedt competente dienstverlening volgens de hoogste standaard

Het Limburgse Pollers geniet als referentie binnen de mechanische maakindustrie een internationaal reikende bekendheid. En dat is geen toeval. De uitgesproken klantgedreven bedrijfsmentaliteit, de nauwe betrokkenheid bij nieuwe projecten, en de onbetwiste knowhow en vakkennis zorgen ervoor dat de uitstekende reputatie van het bedrijf zichzelf blijft uitdragen. 

Relatie met de klant

“De basis voor elke goede samenwerking of langetermijnrelatie is een open communicatie met de klant, waarbij van meet af aan heldere afspraken worden gemaakt”, zegt operations manager Jeroen Kums. Een open klantgerichtheid die intussen een veelvoud aan klanten uit zowel binnen- als buitenland richting Pollers bewoog. De vraag is hierbij zeer verscheiden, Pollers fabriceert niet louter één-stuks maatwerk. Men kan er ook voor bijvoorbeeld volledig gemonteerde mechanische systemen of machinaal nabewerkte lasdelen terecht.

Mechanische assemblagesystemen.

Technische vakcompetentie

“Dat de uitvoering bovendien van a tot z in onze werkplaatsen gebeurt, bepaalt in grote mate mee onze slagkracht”, aldus Kums. En die werkplaatsen kunnen wat capaciteit aan: naast het uitgebreide park van verspaningsmachines, valt Pollers vooral terug op zeer competente vakmensen die het beste uit de frees- en draaibanken weten te halen. Vooral het ruime dimensionele bereik valt hier op; het freesatelier verwerkt namelijk onderdelen met afmetingen variërend van 10 tot zelfs 14.500 mm. Het draaiwerk kan dan weer voor werkstukken tot maar liefst 4.000 mm. 

“We bieden onze klanten eveneens de optie aan om hun technisch project hier in de werkplaatsen door onze specialisten te laten assembleren“, zegt Kums. “Zo geniet de klant mee van de sterke symbiose tussen de verschillende afdelingen, de ingenieurs en projectleiders van ons mooie bedrijf.” Pollers beschikt bovendien over eigen transport. 

CNC-bewerking voor grote gelaste onderdelen.

En dan is er de uitgebreide lasafdeling van Pollers, bevolkt door stuk voor stuk gecertificeerde lassers, die op hun lastafels – tot 14.000 mm groot – de meest diverse opdrachten aankunnen. Een elektrostatische natlaklijn zorgt ten slotte voor een onberispelijke finish. 

Technisch betrokken van a tot z

De rijke technische knowhow maakt bovendien dat Pollers al van bij de aanvang van een nieuw project in staat is om zich in de specifieke behoefte van de klant in te leven. Zo wordt bij elk project een gepersonaliseerde aanpak geïntroduceerd, zodat de specialisten van Pollers al van de concept- en engineeringsfase mee aan tafel zitten en gunstig op het project kunnen wegen. Een vruchtbare vorm van co-engineering, omdat Pollers per direct zijn ervaring inzake maatvoering, materiaalkeuze, oppervlaktebehandeling en maakbaarheid in de schaal werpt. 

Ten slotte ondersteunt de firma ook klanten die voor hun wisselstukken of modificaties niet over het nodige engineeringspotentieel beschikken. Pollers doet dan de nodige opmetingen ter plaatse en verzorgt het uiteindelijke ontwerp en de fabricage van de werkstukken.  

Pollers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.