NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Reiden Technik helpt bij klantspecifieke oplossingen

Reiden Technik helpt bij klantspecifieke oplossingen

Wanneer niet alleen standaard machines, maar ook klantspecifieke oplossingen gevraagd worden, kiezen veel bedrijven voor de competente machinebouw van Reiden Technik AG.

Van het eerste idee tot de voltooide bewerkingsmachine worden bij Reiden jarenlang opgebouwde ervaring en know-how ingezet om, compromisloos, precies die oplossing uit te werken die de klant verwacht.

Op donderdag 15 en vrijdag 16 juni a.s., telkens van 09.00 tot 16.00 uur, heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de coulissen van deze zeer interessante machinebouwer. Reiden nodigt alle belangstellenden van harte uit om deze huisshow te bezoeken. Tijdens de bedrijfsrondgang staan alle deuren open, zodat u een goede indruk kunt opdoen van alle afdelingen.

De nadruk wordt dit jaar gelegd op flexibele automatisering. Zeer verschillende en individuele automatiseringsprojecten zijn momenteel in opbouw. Als highlights zullen tevens te zien zijn: een prototype van het nieuwe 6-assige bewerkingscentrum RS24 en een automatiseringsoplossing met twee RX18 machines die samen aan een palletbeladingssysteem gekoppeld zijn.

We verheugen ons op uw bezoek bij Reiden.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan sales@promascnc.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details