NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Serviceaanvragen sneller melden
De Service App is ook het ideale instrument om onderhoud en reparaties te beheren of technische handleidingen te consulteren.

Serviceaanvragen sneller melden

Productiestilstand is uit den boze. Daarom kiest u voor de kwalitatieve plaatbewerkingstechnologie van TRUMPF die betrouwbaar werkt, ook in volautomatische productie. Maar daarom kiest u ook voor de service van leverancier V.A.C. MACHINES, die altijd paraat staat als er dan toch een probleem opduikt. Om de servicegraad nu verder op te trekken, is de TRUMPF Service App gelanceerd, de snelste verbinding tussen uw serviceaanvraag en de technische dienst van V.A.C. MACHINES.

Bij problemen met uw TRUMPF-machine of  -software moet u snel geholpen worden. Daarvoor zorgen we bij V.A.C. MACHINES al jaren. Met de TRUMPF Service App hebben we nu een extra gereedschap in onze koffer om dat nog efficiënter mogelijk te maken. Van daaruit kunt u heel gemakkelijk en rechtstreeks al uw technische vragen over uw machinepark en software bezorgen aan onze technische dienst. Wat het u oplevert? 

– Tijdswinst: in vijf eenvoudige stappen meldt u alle informatie die de technische dienst nodig heeft om efficiënt uw aanvraag op te volgen en snel op te lossen. 
– Een transparant overzicht over alle serviceaanvragen.
– Real-time terugkoppeling bij elke voortgang.
– Flexibiliteit, want u kunt ook ’s nachts uw aanvraag versturen, zodat we er ’s ochtends meteen werk van kunnen maken.

Vanuit de Service App kunt u heel gemakkelijk en rechtstreeks al uw technische vragen over uw machinepark en software bezorgen aan onze technische dienst.

Alle functies op een rij

De Service App kan meer dan alleen maar uw aanvragen voor service melden en opvolgen. Het is ook het ideale instrument om onderhoud en reparaties te beheren of technische handleidingen te consulteren. Deze geven u een inzicht in foutcodes, om zelf eenvoudige fouten te verhelpen. 

Per machine kunt u tevens een logboek aanmaken dat dient als digitaal notitieblok om gebeurtenissen of informatie over een machine in vast te leggen. Zo kunt u digitaal een eigen geschiedenis opbouwen – transparant en papierloos voor elke gebruiker in uw organisatie.

Gratis downloaden en registreren

Download de Service APP in de App Store voor iOS of Android. Het enige dat u verder nodig heeft, is een MyTRUMPF-account. Daarvoor kunt u zich ook gratis registreren in de Service App.     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details