NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
247TailorSteel heeft haar online software Sophia® vernieuwd

247TailorSteel heeft haar online software Sophia® vernieuwd

Sophia® – de online software van 247TailorSteel – is vernieuwd! Waar deze software eerst gedownload moest worden, is deze nu online te gebruiken. Sophia® is nu web-based! Dit betekent nóg meer gemak voor de klanten van het metaalbewerkingsbedrijf.

Op alle laptops en pc’s te gebruiken – Windows en Apple

Waar het voor Apple-gebruikers niet mogelijk was om gebruik te maken van de desktop versie van Sophia®, is dat bij de web-based versie wél het geval. De web-based versie van Sophia® is overal en altijd toegankelijk voor iedereen via de internetbrowser.

247TailorSteel is marktleider in Nederland

Met inmiddels zes vestigingen verdeeld over drie landen kan met recht gezegd worden dat 247TailorSteel een belangrijke speler is in de metaalbewerkingsbranche. In Nederland is ze zelfs marktleider op het gebied van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen. 247TailorSteel is hard op weg om dit ook in de rest van Europa te bewerkstelligen.

Verschillende nieuwe opties voor metaalbewerking

247TailorSteel heeft met de komst van de online versie van Sophia® ook enkele nieuwe bewerkingsopties doorgevoerd. Zo is hemming – een speciale vorm van kanten – beschikbaar voor alle klanten en ook kiezen klanten optioneel voor randafwerking in de vorm van kanten breken of kantafronding. Het is tevens mogelijk om dikkere platen tot wel 10 mm te laten kanten.

Profiteren van deze en nog veel meer voordelen? Navigeer direct naar https://sophia.247tailorsteel.com/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details