NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

247TailorSteel

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platenbuizen en plooistukken in Europa. Dankzij online software Sophia® portaal kunnen klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productiefaciliteiten zijn gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland), Hilden (Noordrijn-Westfalen) en Langenau (Zuid-Duitsland). In 2023 opent 247TailorSteel ook een vestiging in Hooglede (België) en in Oud Gastel (Nederland).

Waarom 247TailorSteel?

247TailorSteel streeft naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan deze klantbehoeften te blijven voldoen. Dankzij onze online software Sophia® (Sophisticated Intelligent Analyser) kunnen laserdelen, buizen en plooistukken automatisch uitgelezen worden uit een samengesteld product. Deze geavanceerde software zorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor een efficiënt productieproces, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Met onze eigen moderne en geautomatiseerde machineparken in Nederland en Duitsland garanderen wij hoogwaardige kwaliteit. Tevens zorgen onze eigen logistieke voorzieningen voor een snelle en betrouwbare levering.

De online software Sophia®
Elke order start in de online software Sophia®. Met Sophia® controleert u de maakbaarheid van uw ontwerp, weet u binnen een minuut de kosten en bestelt u eenvoudig uw op maat gemaakte producten bij 247TailorSteel.
Na het uploaden van het STEP-, DXF- of DWG-bestand analyseert Sophia® de producten en ontwerpen razendsnel en geeft tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. De klant kan tussentijds de materiaalsoorten of –diktes maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia stuurt gaandeweg het traject bij voor een efficiënt en optimaal eindresultaat. Zowel de leverdatum als ook het afleveradres kiest klant in Sophia zelf.

Lasersnijden
De corebusiness van 247TailorSteel is lasersnijden. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan er meer dan 30 Trumpf lasersnijders voor u klaar om uw ontwerp te lasersnijden. Met een ruim assortiment aan staalRVSaluminium en messing is er altijd een geschikt materiaal voor uw order. U start uw bestelling in Sophia®. Upload uw STEP of DXG/DWF-bestand en wijs het metaalsoort en aantallen toe. Sophia® herkent automatisch alle onderdelen. Zodra u een aanvraag verzend, ontvangt u binnen een minuut de offerte en selecteert u uw gewenste levertijd. Lasersnijden is al mogelijk vanaf één stuk.

Buislasersnijden
Naast plaatlasersnijden behoort ook buislasersnijden tot de mogelijkheden van 247TailorSteel. Hiervoor gebruiken we de Adige Buislasersnijmachines. Buizen en kokers met een minimale doorsnede van 20 mm en een maximale lengte tot 5.800 mm worden voor u nauwkeurig op maat gesneden en bewerkt naar uw wens. In Sophia® ziet u in één oogopslag wat uw kosten zijn en selecteert u uw levertijd. U heeft keuze uit een breed assortiment ronde, vierkante en rechthoekige buizen van staal, aluminium en RVS. Besteed het buislasersnijden uit en maak 247TailorSteel een verlengstuk van uw productie. Met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid heeft u uw buizen op maat altijd op tijd in huis.

Plooien
247TailorSteel biedt de mogelijkheid om uw op maat gesneden plaatwerk ook direct te laten plooien. Bij plooien, ook wel zetten of plooien genoemd, wordt er met een kantbank een buiging in het metaal gemaakt. Onze volautomatisch LVD Toolcell banken stellen het gereedschap automatisch in naar uw order, zodat de foutmarge geminimaliseerd wordt en de operator gelijk aan het werk kan. Onze machines zijn geschikt voor zowel specialistisch zetwerk als voor grote productieaantallen. Bekijk hier welke materialen van 247TailorSteel geschikt zijn om te kanten.

Plooien
247TailorSteel biedt de mogelijkheid om uw op maat gesneden plaatwerk ook direct te laten plooien. Bij plooien, ook wel zetten of plooien genoemd, wordt er met een kantbank een buiging in het metaal gemaakt. Onze volautomatisch LVD Toolcell banken stellen het gereedschap automatisch in naar uw order, zodat de foutmarge geminimaliseerd wordt en de operator gelijk aan het werk kan. Onze machines zijn geschikt voor zowel specialistisch zetwerk als voor grote productieaantallen. Bekijk hier welke materialen van 247TailorSteel geschikt zijn om te kanten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services MetaalbewerkingLasersnijdenBuislasersnijdenKantenKantafronding Adres Markenweg 11
7051 HS Varsseveld
Nederland
Telefoonnummer +31 315 270 370 E-mailadres sales@247tailorsteel.com Website www.247tailorsteel.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details