NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Er zijn nu 7 machines beschikbaar met een Siemens sturing

Er zijn nu 7 machines beschikbaar met een Siemens sturing

De Siemens sturing is nu volledig geintegreerd in 7, in Europa gebouwde, VTC machines met beweegbare kolom.

Siemens, een van de meest gebruikte CNC sturingen in Europa, is een standaard vereiste voor de meeste toeleveringsketens in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Dankzij de integratie van de SINUMERIK-besturing in de VTC range heeft de markt nu toegang tot de Mazak technologie zonder een nieuwe sturing te introduceren in hun fabriek.

VTC-gebruikers die gestandaardiseerd zijn op een Siemens-besturingssysteem kunnen verder produceren met een enkele besturingsoplossing, met Siemens SINUMERIK 840D sl of 828D – hoogwaardige industriële standaard CNC-sturingen – met een aantal Mazak VTC-bewerkingscentra.

Vijf machinevarianten uit het VTC-800-gamma, die in de Europese fabriek van Mazak in Worcester in het Verenigd Koninkrijk zijn gefabriceerd, zijn nu uitgerust met SINUMERIK 840D sl-besturing. De VTC-800-serie, een van de meest populaire machines in het Mazak-assortiment, zijn 5-assige en 6-assige verticale bewerkingscentra, allen uitgerust met grote koersen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan verspanende toepassingen, maar met name relevant voor machinegebruikers die werken met grote en zware componenten.

Verder is zowel de VTC-530C als de grotere VTC760C uitgerust met een Siemens 828D sturing .Een spindel van 12.000 tpm en een stabiele bouw zorgen voor hoge verspaningssnelheden en kortere cyclustijden

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.