NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Excentrisch schuren zonder compromissen

Excentrisch schuren zonder compromissen

De 3M Xtract™ Cubitron™ II Gaasschijven zijn uitgebreid met een diameter van 225 mm voor wandschuurmachines. Deze diameter wordt hoofdzakelijk gebruikt door stukadoors en schilders. Dankzij het speciale ontwerp van de schuurschijven wordt op kortere tijd en met minder inspanningen een consistent resultaat bereikt. Naast de schuurschijven beschikt de 3M Xtract™ productserie ook over de bijbehorende accessoires. 3M raadt ook het gebruik aan van een beschermende tussenpad voor de steunschijf.

3M is de one-stop-shop voor alle behoeften op het vlak van schuurwerkzaamheden. De firma biedt alles wat verwerkers nodig hebben om de productiviteit en kwaliteit van hun werk te verhogen: van gaasschijven tot excentrische schuurmachines en draagbare stofafzuigers. De 3M Xtract Cubitron II Gaasschijven zijn geschikt voor het bewerken van pleistergips, vulstoffen, plamuren, lakken en coatings, composieten en hout. Dankzij de Precision-Shaped Grain-technologie garandeert de nieuwe 3M Xtract Cubitron II Gaasschijf 710W een snellere bewerking met minder verbruik van schuurmaterialen. Bovendien maakt de open gaasstructuur een effectieve stofafzuiging mogelijk, waardoor kostbare tijd voor nabewerking en reiniging gereduceerd wordt.

Dankzij de Precision-Shaped Grain-technologie garandeert de 3M Xtract Cubitron II Gaasschijf 710W een snellere bewerking met minder verbruik van schuurmaterialen.

Hoge prestaties gedurende langere tijd

De 3M Xtract Cubitron II Gaasschijf 710W combineert een innovatief design met de Precision-Shaped Grain-technologie om zo meer vierkante meters per schijf te bewerken met minder stofproductie. In vergelijking met traditionele schijven hebben deze schuurschijven een levensduur die één- tot wel tweemaal langer is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroftes, van 80+ tot en met 320+, en met een diameter van 75 mm, 125 mm, 150 mm, 203 mm en 225 mm. De grootste diameter, die recent geïntroduceerd werd, is een ideale oplossing voor stukadoors en schilders.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details