Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

FLIR introduceert slimme warmtesensor voor industriële monitoring en screening van verhoogde huidtemperatuur

De eerste zendingen van de nieuwe FLIR A400/A700-warmtesensor zijn voorbehouden aan organisaties die werken aan het beperken van de verspreiding...

16 april 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De eerste zendingen van de nieuwe FLIR A400/A700-warmtesensor zijn voorbehouden aan organisaties die werken aan het beperken van de verspreiding van het COVID-19-virus

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) introduceert vandaag de FLIR A400/A700 Thermal Smart Sensor en Thermal Image Streaming vaste camera-oplossing voor bewakingsapparatuur, productielijnen, kritieke infrastructuur en screening van verhoogde huidtemperatuur. Deze uiterst configureerbare, slimme camerasystemen bieden nauwkeurige, contactloze temperatuurbewaking voor een breed scala aan disciplines: productieprocesbeheersing, productontwikkeling, emissiebewaking, afvalbeheer, onderhoud van faciliteiten en verbeteringen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (EHS). De FLIR A400/A700 slimme sensoroplossing is in eerste instantie voorbehouden aan organisaties die zich bezig houden met COVID-19. Voor alle toepassingen biedt de serie multi-image streaming, edge computing en Wi-Fi-connectiviteit om de gegevensstroom te versnellen en snellere beslissingen mogelijk te maken, wat de productiviteit en veiligheid voor professionals verbetert.

FLIR heeft de A400/A700-camera’s ontwikkeld met twee configuraties om beter te kunnen inspelen op toepassingsspecifieke behoeften. De Thermal Smart Sensor-configuratie, aanbevolen voor het meten van verhoogde huidtemperatuur, is voorzien van geavanceerde meetinstrumenten en alarmmeldingen met edge computing om snellere kritieke beslissingen mogelijk te maken. De Image Streaming-configuratie biedt meerdere thermische streamingmogelijkheden om bij te dragen aan het optimaliseren van procescontrole, de kwaliteitsbewaking te verbeteren of mogelijke defecten te identificeren die kunnen resulteren in het stilleggen van een productielijn.

26526_a400_a700-use-in-skin-temp-screening-kopieren

Gebruikers ontwerpen hun systemen door te kiezen voor of de Smart Sensor- of de Imaging Streaming-configuratie. Ze selecteren de A400- of de A700-camerabehuizing op basis van de resoluties die ze nodig hebben, en voegen vervolgens de lenzen en diverse optionele functies toe voor hun toepassing.

“Al ruim 40 jaar zorgt warmtebeeldtechnologie van FLIR ervoor dat professionals niet alleen hun vaardigheden kunnen verbeteren, maar ook veiliger kunnen werken”, zegt Jim Cannon, President en CEO van FLIR. “Omdat de wereld samenwerkt in de strijd tegen de COVID-19-pandemie, geeft FLIR voor de eerste leveringen van deze nieuwe camera uit de A-serie prioriteit aan organisaties die deze technologie inzetten bij de screening van verhoogde temperatuur als aanvulling op andere screeningtools voor de metingen van verhoogde lichaamstemperatuur in de strijd tegen de verspreiding van het virus.”

Daarnaast voert FLIR momenteel bètatests uit in het kader van een geautomatiseerde softwareoplossing voor verhoogde huidtemperatuurscreening die volledig is geïntegreerd in de door de United States Food and Drug Administration-gecertificeerde warmtebeeldcamera’s. De oplossing is ontwikkeld om de nauwkeurigheid, het gebruiksgemak en de snelheid van bestaande screeningprocedures snel op een hoger plan te brengen. FLIR gaat in het tweede kwartaal van 2020 een aankondiging over deze toepassing delen.

De FLIR A400/A700 Thermal Smart Sensor- en Thermal Image Streaming-camera’s zijn vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar via FLIR-distributiepartners. Ga voor meer informatie naar www.flir.com/A400-A700-Series.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details