NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Gereedschap van morgen
Met het GARANT Automation Loading System Basic kunt u ook oudere machines met Automation uitrusten.

Gereedschap van morgen

Hoffmann Group biedt u betrouwbare kwaliteitsgereedschappen en de nieuwste innovaties op het gebied van verspaning, spantechniek, meettechniek, slijp- en snijtechniek, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij Hoffmann Group beschikt u over meer dan 500 topmerken uit de verschillende toepassingsgebieden – alles uit één hand. Bovendien maken onze twee sterke productmerken GARANT en HOLEX het merkportfolio compleet.

Elke dag opnieuw worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en doen we onze uiterste best. Voor GARANT betekent dat de consequente doorontwikkeling van producten en services – onder optimale omstandigheden. Wij willen permanent voldoen aan de hoge eisen van onze gebruikers. Daarom ontwikkelen wij onze beproefde GARANT producten voortdurend verder in nauwe samenwerking met onze klanten en toonaangevende instituten. Hierbij laten we ook de kennis uit de gesprekken met ervaren gebruikers meespelen. Uiteindelijk bestaat er geen betere test dan de praktijk.

GARANT kwaliteit omvat:

  • meer dan 55.000 GARANT producten uit toepassingsgebieden zoals verspaning, spantechniek, handgereedschap, fabrieksuitrusting en meer;
  • ons eigen ontwikkelteam, twaalf eigen technologiecentra en gecertificeerde testprocedures;
  • productie in ’s werelds beste productiefaciliteiten;
  • zeer goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • tien jaar garantie op GARANT producten.
HCT maakt gebruik van state-of-the-art Bluetooth® tools en innovatieve apps om meetgegevens automatisch over te zetten naar smartphones, tablets en computers.

HOLEX. Absoluut eenvoudig. Opvallend slim.

Snel, eenvoudig en slim: HOLEX heeft een lange traditie. Al veertig jaar. Vind het juiste gereedschap voor elke standaardbehoefte en ga direct aan de slag. Voor HOLEX telt maar één ding: het resultaat. Daarvoor laten we veel weg. Namelijk alle toeters en bellen. Wat is er over? Pure functionaliteit. HOLEX heeft slimme tools voor doeners. En elk gereedschap is verrassend zuinig en van de beste industriële kwaliteit. Daarnaast werken wij continu aan onze innovatieve digitale oplossingen en maken we uw productie transparanter en efficiënter – en daarmee veel van uw processen.  

Optimaliseer processen met Bluetooth® compatibele tools

Schrijft u uw meetgegevens nog op een vel papier en stopt u dat in een map, of typt u handmatig meetgegevens in de computer? Dankzij het open HCT (Hoffmann Group Connected Tools) platform behoort dit tot het verleden. HCT maakt gebruik van state-of-the-art Bluetooth® tools en innovatieve apps om meetgegevens automatisch over te zetten naar smartphones, tablets en computers, wat betekent dat u sneller, effectiever en nauwkeuriger kunt werken dan voorheen. Bespaar kostbare tijd bij het overdragen, controleren en vastleggen van uw meetgegevens dankzij de zeer eenvoudige toepassing. Als u uw productieprocessen nog efficiënter wil maken, kunt u met onze HCT apps een aantal handige functies aan uw HCT tools toevoegen.

Intelligente gereedschapskeuze en technologiegegevensbepaling

Met ToolScout vindt u snel en eenvoudig geschikt gereedschap voor uw toepassingen zoals frezen, boren, draaien, draadsnijden, en meet- en testtechnologie. Hier worden gereedschappen van GARANT en HOLEX, maar ook van andere producenten zoals Iscar, Kyocera, Komet, Stahlwille en nog veel meer voorgesteld. Het gekozen gereedschap kunt u als favorieten opslaan en eenvoudig direct in de Hoffmann Group eShop bestellen. 

Daarnaast worden toepassingsgegevens en gereedschaps- en materiaalinformatie, waarmee u uw productieproces optimaal kunt plannen, voor u beschikbaar gesteld. U ontvangt niet alleen snijgegevens zoals voedingssnelheid en toerental, maar ook informatie over het benodigde vermogen en koppel van uw machine. Kies uit de omvangrijke materiaaldatabase uw te bewerken materiaal. Hierbij staan u onder andere verschillende staal-, aluminium- en kunststofsoorten ter beschikking. Alle snijwaarden worden op basis van het gekozen gereedschap en het materiaal automatisch berekend en overzichtelijk weergegeven; u kunt die vervolgens ook als PDF opslaan. Voor momentsleutels wordt, op basis van een uitgebreide bibliotheek van opsteekgereedschap, de geschikte steekmaat berekend.

In het Experience Center in Borne kunt u zelf ervaren welke meerwaarde de gereedschappen van Hoffmann Group kunnen betekenen voor uw productie.

Robotarm en digitalisering voor snel en eenvoudig hogere machinecapaciteit

Automatisering breidt zich door digitalisering en tekort aan geschoolde arbeidskrachten steeds verder uit in alle gebieden van de industrie. Vooral kmo’s hebben te kampen met toenemende uitdagingen en merken duidelijk de gevolgen van een groeiend tekort aan vakmensen. Automation verbetert uw productieproces, door bijvoorbeeld het gebruik van beladingsrobots. Onderdelen worden efficiënt en betrouwbaar vervaardigd en de machinecapaciteit wordt vergroot. Op die manier kunt u voldoen aan hogere eisen op het gebied van snelheid, flexibiliteit en rentabiliteit. Overigens: met het GARANT Automation Loading System Basic kunt u ook oudere machines met Automation uitrusten.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details