NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Innovatieve kracht op bijna elk toepassingsgebied
Borries Schüler: “De hoge kwaliteit van de gereedschappen van ISCAR matcht perfect met onze kwaliteitsstandaarden. Daarom geloven we dat de samenwerking een meerwaarde zal opleveren voor klanten.”

Innovatieve kracht op bijna elk toepassingsgebied

Sinds 1 oktober biedt Hoffmann Group het volledige aanbod van ISCAR producten aan over heel Europa. De aanvoer gebeurt vanuit het centrale magazijn LogisticCity in Nürnberg. Beide partijen hadden al in maart een akkoord daarover bereikt. Dat werd plechtig ondertekend door Borries Schüler voor Hoffmann SE als afgevaardigde voor Hoffmann Group en ISCAR CEO Ilan Geri.

Het hoofdkwartier van ISCAR bevindt zich in Tefen in Israël. ISCAR maakt deel uit van de IMC Group en heeft zich al bewezen als een van de leidende producenten in de wereldwijde markt van snijgereedschappen. Het aanbod van het bedrijf bestaat uit een volledige reeks van gereedschappen voor alle verspaningstaken, waaronder meer dan 40.000 producten voor groeven, draaien, boren, frezen en gereedschapsopspanning. ISCAR is vandaag vertegenwoordigd in meer dan zestig landen en telt over de hele wereld ruim 7.500 medewerkers. 

De aanvoer gebeurt vanuit het centrale magazijn LogisticCity van Hoffmann Group in Nürnberg.

“Match met onze kwaliteitsstandaarden”

Borries Schüler, chief product management & engineering officer bij Hoffmann SE: “Als leverancier van kwaliteitsgereedschappen streven we er voortdurend naar om onze klanten te voorzien van aantrekkelijke en uitstekend presterende producten. Met de innovatieve premium gereedschappen van ISCAR kunnen we nu een nog bredere waaier brengen, in combinatie met gerichte procesoplossingen voor alle verspaningstaken. De hoge kwaliteit van de gereedschappen matcht perfect met onze kwaliteitsstandaarden. Daarom geloven we  dat de samenwerking een meerwaarde zal betekenen voor onze klanten.”

“Ideale partner voor ons”

ISCAR CEO Ilan Geri voegde daar aan toe: “Onze beslissing om een verkoopsamenwerking aan te gaan met Hoffmann Group zal het nog makkelijker maken voor een breder publiek van gebruikers van snijgereedschappen en klanten over heel Europa om onze gereedschappen te kopen en de profiteren van onze professionele consulting diensten. Het concept van Hoffmann Group, waarbij klanten niet alleen ondersteund worden met de klassieke productdiensten maar ook met ervaren applicatie-ingenieurs, heeft ons overtuigd van de voordelen van dit partnerschap en de meerwaarde voor de ISCAR gebruikers. Als de voornaamste systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen in Europa, is Hoffmann Group de ideale partner om deze diensten aan te bieden over heel het continent. Ze zijn absoluut de juiste partner voor ons.”  

De nieuwe gereedschappen vergroten ISCAR’s variëteit en bieden uitstekende oplossingen voor Zwitserse bewerkingstoepassingen.

Nieuwe Y-as draaihouders: uitstekende kwaliteit en gemak

Tegenwoordig is de Y-as een standaardoptie in de meeste multitasking machines en optioneel in veel nieuwe draaicentra. De Y-as gereedschappen van ISCAR zijn extreem stabiel dankzij de kamerpositie, die loodrecht op de schacht staat. De belangrijkste snijkrachten worden uitgeoefend in de richting van de schacht op de lengteas. Dit voorkomt buigen van het gereedschap, zelfs onder zware bewerkingsomstandigheden, en zorgt voor trillingsvrij snijden en een uitstekende oppervlaktekwaliteit. De gereedschapsstabiliteit garandeert een precieze snede en betrouwbare bewerking. De Y-as gereedschapspositie maakt de afvoer van lange spanen in neerwaartse richting mogelijk door de zwaartekracht. Geschikt voor moeilijk te verspanen materialen zoals rvs, titanium, legeringen met laag koolstofgehalte… ISCAR’s gereedschappen zijn ontworpen met gerichte koelvloeistof van de boven- en onderkant van het gereedschap, wat zorgt voor betere snijprestaties. De nieuwe gereedschappen vergroten ISCAR’s variëteit en bieden uitstekende oplossingen voor Zwitserse bewerkingstoepassingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details