NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
“JUST IN TIME WERKING VOOROP VOOR MCL METAALHANDEL”

“JUST IN TIME WERKING VOOROP VOOR MCL METAALHANDEL”

MCL Metaalhandel in Bree is een groothandel gespecialiseerd in het leveren van stalen onderdelen voor de bouw en industrie. Zij hebben een ruime voorraad in stalen balken, kokers, buizen, bouwmatten, stafstaal en platen. Daarnaast kunnen zij vertrouwen op een jarenlange samenwerking met hun partners in binnen- en buitenland om ervoor te zorgen dat zij u alles kunnen aanbieden wat gangbaar is. Maatwerk is hun terrein: zagen, boren, branden lassen, knippen, ponsen, boren… Zij zorgen ervoor dat u het staal krijgt wat u wil, hoe u het wil en wanneer u het wil.

MCL NV (Metaal Company Limburg) is opgericht in 1992 en heeft ondertussen een bebouwde oppervlakte van 15.000 m², met een permanente staalvoorraad van 10.000 ton op een terrein van 4 ha. Zij beschikken over een eigen wagenpark van trekkers, opleggers en kraanwagens.

MCL heeft onlangs nog verder geïnvesteerd in een volautomatische bandzaagmachine en een plasma brandtafel. Deze 2 machines moeten er voor zorgen dat zij nog sneller just in time hun klanten kunnen bedienen. 

Rob Lauwers kent De Tollenaere dan ook al meer dan 30 jaar. De keuze was snel gemaakt bij wie hij de nieuwe machines zou aankopen. De installatie van beide machines verliep door de ervaren techniekers van De Tollenaere dan ook snel en zonder problemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.