Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

“JUST IN TIME WERKING VOOROP VOOR MCL METAALHANDEL”

APNRY100Wfs-HD

1 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

MCL Metaalhandel in Bree is een groothandel gespecialiseerd in het leveren van stalen onderdelen voor de bouw en industrie. Zij hebben een ruime voorraad in stalen balken, kokers, buizen, bouwmatten, stafstaal en platen. Daarnaast kunnen zij vertrouwen op een jarenlange samenwerking met hun partners in binnen- en buitenland om ervoor te zorgen dat zij u alles kunnen aanbieden wat gangbaar is. Maatwerk is hun terrein: zagen, boren, branden lassen, knippen, ponsen, boren… Zij zorgen ervoor dat u het staal krijgt wat u wil, hoe u het wil en wanneer u het wil.

MCL NV (Metaal Company Limburg) is opgericht in 1992 en heeft ondertussen een bebouwde oppervlakte van 15.000 m², met een permanente staalvoorraad van 10.000 ton op een terrein van 4 ha. Zij beschikken over een eigen wagenpark van trekkers, opleggers en kraanwagens.

MCL heeft onlangs nog verder geïnvesteerd in een volautomatische bandzaagmachine en een plasma brandtafel. Deze 2 machines moeten er voor zorgen dat zij nog sneller just in time hun klanten kunnen bedienen. 

Rob Lauwers kent De Tollenaere dan ook al meer dan 30 jaar. De keuze was snel gemaakt bij wie hij de nieuwe machines zou aankopen. De installatie van beide machines verliep door de ervaren techniekers van De Tollenaere dan ook snel en zonder problemen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details