NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
LVD presenteert op Blechexpo innovaties op vlak van lasersnijden, geautomatiseerd plooien, automatisering en software-integratie

LVD presenteert op Blechexpo innovaties op vlak van lasersnijden, geautomatiseerd plooien, automatisering en software-integratie

Om efficiënt te kunnen reageren op de huidige uitdagingen in metaalproductie, stelt LVD op Blechexpo, in hal 1, stand 1808, innovaties voor op het vlak van lasersnijden, geautomatiseerd plooien en software-integratie: de Phoenix FL-6525 lasersnijmachine in groot formaat, met bevelsnijkop, een nieuwe geautomatiseerde plooioplossing en nieuwe CADMAN®-FLOW-software voor een geoptimaliseerde procesflow.

FLEXIBELE LASER MET MEER CAPACITEIT

Phoenix FL is het flexibele, allround lasersnijsysteem van LVD. De nieuwe Phoenix FL-6525 biedt
met een ruim snijbereik tot 6510 x 2600 mm en de optie bevelsnijden nog meer capaciteit en veelzijdigheid. Het grote machineformaat maakt de bewerking van  extra grote platen gemakkelijk en efficiënt. De uitstekende dynamiek garandeert constante, hoogwaardige snijresultaten, zowel bij dunne als dikke materialen. De bevelsnijkop regelt nauwkeurig de hoek en diepte van de afschuining om complexe contouren en lasnaden te creëren.

Phoenix FL-6525 is verkrijgbaar met 6-, 10-, 12- of 20-kW laservermogen. De bevelsnijkopoptie is verkrijgbaar voor 10- en 12-kW systemen. De Phoenix FL-6525 op Blechexpo beschikt over een 12-kW laserbron met bevelkop.

NIEUWE GEAUTOMATISEERDE PLOOIOPLOSSING

Een nieuwe geautomatiseerde plooioplossing van LVD maakt zijn debuut op Blechexpo. De oplossing is ontworpen voor een reeks van industriële toepassingen, waaronder de productie van kastonderdelen, architecturale componenten, stellingsystemen, stalen meubels, liften, clean rooms en branddeuren.

OPTIMALISATIE VAN DE PROCESFLOW

De nieuwe CADMAN-Flow van LVD sluit perfect aan bij de slimme fabriek. CADMAN-Flow is de toegangspoort tot de volledige softwaresuite: software voor (robot)plooien, lasersnijden en ponsen, Manufacturing Execution System (MES) en Smart Drawing Importer. Via één toegang kunnen gebruikers stukken en assemblages importeren en verifiëren, CAM-programma’s aanmaken, productieorders importeren, het aantal gereedschapsconfiguraties verminderen en productie-informatie ophalen uit de touchsturingen. Hierdoor verloopt de procesflow sneller en met meer flexibiliteit, van 3D-bestand tot eindproduct.

De kern van CADMAN-Flow is CADMAN-B v9, de allernieuwste plooisoftware van LVD. CADMAN-B v9 berekent plooioplossingen sneller en efficiënter dan ooit en optimaliseert en beperkt  zelfs het aantal gereedschapswissels voor een maximale productieflow.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details