NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
LVD voegt “Pro”-model toe aan elektrisch aangedreven Dyna-Press-afkantpersen

LVD voegt “Pro”-model toe aan elektrisch aangedreven Dyna-Press-afkantpersen

LVD Company nv voegt de Dyna-Press 40/15 Pro toe aan haar serie snelwerkende, elektrisch aangedreven Dyna-Press afkantpersen. De machine heeft 40 ton drukkracht, een werklengte van 1500 mm en is uitgerust met een hoogst nauwkeurige vijfassige achteraanslag. Werksnelheden van 25 mm per seconde laten toe om meer stukken per uur aan een lagere stukprijs te plooien. In combinatie met een industriële robot vormt Dyna-Press 40/15 Pro een compacte, ultrasnelle plooicel (Dyna-Cell) voor geautomatiseerde productie.

Snelheid & efficiëntie
De elektrisch aangedreven ram van de Dyna-Press zorgt voor een vlotte overgang van sluit- naar werksnelheid en beperkt het energieverbruik tot een minimum dankzij een optimale verhouding tussen motorvermogen en rambeweging. De koppeling van de ram en servomotoren wordt gerealiseerd door twee zware kogelomloopspindels om de kracht en tonnage gelijkmatig over de werklengte te verdelen. Hierdoor levert de afkantpers snelle, energiezuinige prestaties in verschillende plooiopdrachten.

Prestatiekenmerken 
Met een vijfassige achteraanslag levert de Dyna-Press 40/15 Pro hoge herhaalnauwkeurigheid en precisie. De afkantpers gebruikt verticaal uitneembare gereedschappen voor een eenvoudige en snelle wissel, ook van zwaardere gereedschappen.

LVD garandeert een comfortabele en veilige omgeving voor de operator. Net als de andere Dyna-Press modellen kan de nieuwste Dyna-Press zowel vanuit een zittende als staande positie bediend worden. Het controlesysteem IRIS Lazer Safe is een extra veiligheid.

Dyna-Press 40/15 Pro is met minimale training eenvoudig te bedienen. De 15” Touch-B touchscreensturing heeft een intuïtief grafisch scherm en laat de operator bovendien toe om 2D-tekeningen te maken en in 3D te simuleren. De sturing is compatibel met LVD’s CAM-software,CADMAN®-B.

Dyna-Press 40/15 Pro heeft een afstand tafel-ram van 400 mm en een slag van 200 mm.  De machine heeft een aantal opties zoals voorsteunen, hydraulische klemming op de tafel en de ram, een robot-interface en contactvingers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.