NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Mazak integreert de INTEGREX i-100 met de BARTAC transportband

Mazak integreert de INTEGREX i-100 met de BARTAC transportband

Yamazaki Mazak heeft de BARTAC ontlader en transportband geïntegreerd in hun INTEGREX gamma voor het effiënt ontladen van afgewerkte stukken.

De INTEGREX i-100 BARTAC ST Multi-Tasking machine, uitgerust met het SmoothX CNC besturingssysteem, heeft een grote bewerkingszone, een compact ergonomisch design en uiterst nauwkeurige prestaties. Deze machine kan zowel ronde als prismatische ruwe werkstukken bewerken in één enkele set-up; één machine en één operator – ‘DONE-IN-ONE’.

Door de twee draaispillen en de freesspil is deze compacte INTEGREX i-100 BARTAC ST 5-assige Multi-Tasking verspaningsmachine uiterst geschikt voor het bewerken van kleine complexe onderdelen.

De INTEGREX i-100 is uitgerust met een hogesnelheids-hoofdspil aan 2.000 TPM en een subspil aan 6.000 TPM en heeft een freeskop met een maximaal toerental van 12.000 TPM. Daarnaast heeft de machine ook een gereedschapsmagazijn met automatische werkstukwissels en een opslagcapaciteit van 36 werkstukken, met optionele opslagmogelijkheid tot 72 werkstukken.

De intelligente stangenlader voert het materiaal automatisch aan op de gewenste positie en vermindert zo het restafval.

Het belangrijkste van deze de machine is de uitzonderlijke capaciteit voor bewerking van grote stangen met 102mm diameter, waardoor de bewerking van uiteenlopende onderdelen mogelijk is, zoals 70mm vierkant of materiaal of geextrudeerde delen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.