Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

OppervlaktebehandelingVerspaning

Mazak integreert de INTEGREX i-100 met de BARTAC transportband

integrex_i-100_bartac_st

25 februari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Yamazaki Mazak heeft de BARTAC ontlader en transportband geïntegreerd in hun INTEGREX gamma voor het effiënt ontladen van afgewerkte stukken.

De INTEGREX i-100 BARTAC ST Multi-Tasking machine, uitgerust met het SmoothX CNC besturingssysteem, heeft een grote bewerkingszone, een compact ergonomisch design en uiterst nauwkeurige prestaties. Deze machine kan zowel ronde als prismatische ruwe werkstukken bewerken in één enkele set-up; één machine en één operator – ‘DONE-IN-ONE’.

Door de twee draaispillen en de freesspil is deze compacte INTEGREX i-100 BARTAC ST 5-assige Multi-Tasking verspaningsmachine uiterst geschikt voor het bewerken van kleine complexe onderdelen.

De INTEGREX i-100 is uitgerust met een hogesnelheids-hoofdspil aan 2.000 TPM en een subspil aan 6.000 TPM en heeft een freeskop met een maximaal toerental van 12.000 TPM. Daarnaast heeft de machine ook een gereedschapsmagazijn met automatische werkstukwissels en een opslagcapaciteit van 36 werkstukken, met optionele opslagmogelijkheid tot 72 werkstukken.

De intelligente stangenlader voert het materiaal automatisch aan op de gewenste positie en vermindert zo het restafval.

Het belangrijkste van deze de machine is de uitzonderlijke capaciteit voor bewerking van grote stangen met 102mm diameter, waardoor de bewerking van uiteenlopende onderdelen mogelijk is, zoals 70mm vierkant of materiaal of geextrudeerde delen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details