NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Nieuwe generatie brengt meer toegevoegde waarde
De familiale uitstraling van metaalconstructies Pouilliers ten voeten uit.

Nieuwe generatie brengt meer toegevoegde waarde

Pouilliers is een bedrijf waar thuiskomen en een grote familie hoog in het vaandel gedragen worden. Sinds begin 2022 staat bij het metaalbedrijf een nieuwe generatie aan het roer. Een aantal interne verschuivingen hebben ertoe geleid dat Pouilliers daardoor is geëvolueerd van toeleverancier naar betrouwbare partner met toegevoegde waarde. De nieuwe CEO Els Allemeersch licht de veranderingen en toekomstplannen toe.

Els Allemeersch is aangesteld als nieuwe CEO van het familiebedrijf uit Halle. Zij kent, met haar ruim tien jaar ervaring, het reilen en zeilen binnen bedrijf beter dan wie ook. Met de steun van zowel de nieuwe als de oude familiegeneratie en een gemotiveerd team voert ze de dagelijkse leiding binnen de firma. Met haar komst waait er meteen een nieuwe, frisse wind.

De klanten worden hier steeds met de breedste glimlach ontvangen.

Uitstraling en welbevinden

Allemeersch en het team werken elke dag met volle toewijding om het bedrijf naar ‘the next level’ te hevelen. Van de eerste glimlach die de klant krijgt wanneer hij bij Pouilliers binnenstapt, tot op het moment dat die klant met zijn bestelde stukken vertrekt. De gedrevenheid en passie van Allemeersch typeren haar aanpak. “Alles start met het gezond houden van het bedrijf”, aldus de nieuwe CEO. “Dat gaat over cijfers en winst, maar ook en niet het minst over de uitstraling en het welbevinden van medewerkers en klanten.”

Simon, deel van het nieuwe managementteam, in overleg met een medewerker.

Menselijkheid en collegialiteit

“Een goeiemorgen, een fijne avond wensen, welgemeend vragen hoe het met iemand gaat: het zijn die kleine dingen die net dat verschil maken”, stelt Allemeersch. “Pouilliers is een familiebedrijf pur sang, waar menselijkheid, collegialiteit en thuiskomen prioritair zijn voor mij en mijn medewerkers. Uiteraard verwacht ik dat iedereen zich elke dag ten volle inzet, maar ik ben ervan overtuigd dat, wanneer de sfeer goed is en de mensen die elke dag de moeite doen om zich in te zetten voor ons bedrijf zich goed voelen, zij dat ook uitstralen richting hun collega’s en onze klanten. Alleen dan kun je verwachten dat net dat extra stapje wordt gezet. En alleen wanneer je dat bereikt, kun je iedereen meenemen naar de toekomst en the next level bereiken.”

Els Allemeersch samen met Sonny: de CEO en de nieuwe generatie slaan de handen in elkaar.

Toekomstplannen

Achter de schermen werken de CEO en het management dan ook hard aan vernieuwing om het bedrijf nog toekomstbestendiger te maken. 

“We kijken naar de nodige investeringen om klanten nog beter te kunnen bedienen. Er wordt keihard gewerkt aan het klaarstomen van het bedrijf van de toekomst waar klanten nog steeds persoonlijk met hun uiteenlopende vragen omtrent maatwerk terechtkunnen. Van industriële tot de meest particuliere klant: we willen al hun vragen en wensen – hoe complex ook – beantwoorden met oplossingen die hen tevreden stellen. En laat dat nu net onze sterkte zijn en blijven. We gaan ook de moeilijkste vraagstukken nooit uit de weg, maar willen steeds een adequate oplossing op maat bieden. Persoonlijke service en gezamenlijk overleg leiden daarbij tot de meest efficiënte oplossingen, voor beide partijen. Kortom, we willen klanten niet alleen met een glimlach verwelkomen, maar hen met een nog grotere glimlach én de gewenste stukken zien vertrekken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details