NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Q-Fin en baanwielrenner Harrie Lavreysen slaan handen ineen richting Parijs

Q-Fin en baanwielrenner Harrie Lavreysen slaan handen ineen richting Parijs

Vanuit een gedeelde ambitie om de beste te blijven en de grenzen te verleggen, zijn tweevoudig Olympisch kampioen Harrie Lavreysen en finishing machines specialist Q-Fin een 2-jarige samenwerking aangegaan. Hoofddoel is natuurlijk zijn titel verdedigen tijdens de Olympische Spelen en de Wereld Kampioenschappen.

Met roots in dezelfde Brabantse gemeente, Bergeijk, en een gedeelde drive om alles eruit te halen wat erin zit was de connectie tussen Harrie en Q-Fin al snel gelegd. Binnen de wereld van finishing machines streeft Q-Fin er elke dag naar om haar machines beter en sneller te maken. Dit sluit naadloos aan bij Harrie’s drive om de grenzen te verleggen en altijd te zoeken hoe het nog sneller en beter kan.

Anton Bax, CEO van Q-Fin: “Het is een hele mooie kans om de handen ineen te slaan met Harrie. De belangrijkste kernwaarde van Q-Fin is dat we het allerbeste willen halen uit onze mensen en machines, ‘Pushing the Edge’ zeggen we altijd. Als er iemand is die dezelfde ambitie heeft om grenzen te verleggen, is het Harrie wel. De snelheid waarmee onze machines kunnen produceren is voor onze klanten misschien wel een van de belangrijkste voordelen. Want door snelheid creëer je nieuwe kansen.”

Naast zijn internationale statuur als tweevoudig Olympisch Kampioen en elfvoudig wereldkampioen, is Harrie ook een lokale held in Bergeijk, de gemeente waar hij in opgroeide. Het is voor Q-Fin belangrijk om de lokale gemeenschap en de sporters uit de regio te steunen. Medewerkers van Q-Fin komen namelijk meestal uit de regio, zitten vaak bij een lokale vereniging en hebben sociale contacten in de buurt. Het ondersteunen van de regio wordt onder meer gedaan door het sponsoren van lokale sportverenigingen en lokale evenementen zoals de Wielerronde van Luyksgestel.  

“Ik ben blij dat Q-Fin mij de komende twee jaar wil ondersteunen richting de Olympische Spelen en Wereld Kampioenschappen. Q-Fin is een organisatie die goed bij mij past. Zij willen internationaal het allerbeste halen uit de mens en de machine. Dat is iets waar ik ook elke dag tot in detail mee bezig ben en wat het verschil kan maken tussen winnen of verliezen,” vertelt tweevoudig Olympisch Kampioen, Harrie Lavreysen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details