NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Samenwerking Hoffmann Group en ISCAR

Samenwerking Hoffmann Group en ISCAR

De Hoffmann Group zal vanaf 1 oktober 2023 het gehele assortiment gereedschappen van ISCAR in heel Europa aanbieden en leveren vanuit haar centrale magazijn LogisticCity in Neurenberg. De onderliggende overeenkomst werd in maart 2023 ondertekend door Hoffmann SE, als vertegenwoordiger van de Hoffmann Group, en ISCAR Ltd.

ISCAR Ltd., met hoofdkantoor in Tefen, Israël, maakt deel uit van de IMC Group en is gevestigd als een toonaangevende fabrikant op de wereldwijde verspaningsmarkt. Met meer dan 40.000 gereedschappen voor af- en insteken, draaien, boren, frezen en gereedschapshouders biedt het bedrijf een volledig assortiment voor alle verspanende bewerkingen in een premium segment. ISCAR is momenteel vertegenwoordigd in meer dan 60 landen en heeft meer dan 7.500 mensen in dienst.

Borries Schüler, Board Member Product Management & Engineering bij Hoffmann SE, zegt: “Als leverancier streven wij er altijd naar om onze klanten aantrekkelijke en hoogwaardige producten aan te bieden. Met de innovatieve premium gereedschappen van ISCAR kunnen wij hen een nog grotere keuze en doelgerichte procesoplossingen voor alle aspecten van verspanende bewerkingen bieden. De hoge kwaliteit van de gereedschappen past perfect bij onze kwaliteitsnormen. Deze samenwerking is dan ook een echte meerwaarde voor onze klanten.”

Ilan Geri, CEO van ISCAR Ltd, legt uit: “Het partnerschap met de Hoffmann Group zal het nog makkelijker maken om onze gereedschappen te verkrijgen en professioneel advies te geven aan een groter aantal gebruikers van verspaningsgereedschappen en klanten in heel Europa. We werden overtuigd door het concept van Hoffmann Group om klanten te ondersteunen met ervaren technisch specialisten naast de traditionele buitendienstadviseurs. Door deze coöperatie brengen we meerwaarde bij een grotere kring van gebruikers van ISCAR- producten en vergroten we ons bereik voor alle klanten. Als toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschappen in Europa is Hoffmann Group een ideale partner om deze service in heel Europa aan te bieden. Daarom zijn zij voor ons de juiste partner.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details