NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Schrijf je in voor onze webinar en maak kennis met ProfitPlus SPRINT

Schrijf je in voor onze webinar en maak kennis met ProfitPlus SPRINT

Op 23 November geven wij onze eerste webinar! In deze sessie bespreken we wat nodig is om je bedrijf efficiënter en effectiever te laten werken. Maar waarom zou je overwegen om de huidige manier van werken te veranderen? Deze vraag beantwoorden we in het eerste onderdeel van onze agenda: “Waarom Veranderen?”

Vervolgens bespreken we signalen die aangeven dat het tijd is voor een overstap. Het kan moeilijk zijn om te weten wanneer de juiste tijd is om een verandering te maken, maar om er tijdig bij stil te staan kan je de juiste beslissing nemen.

Daarna gaan we de uitdagingen van een overstap bespreken. We begrijpen dat verandering niet altijd gemakkelijk is, dus we willen je voorbereiden op eventuele obstakels die je onderweg kan tegenkomen.

Na het bespreken van de uitdagingen, zullen we ons richten op de voordelen van een overstap. Hierin zullen we de vele manieren belichten waarop ProfitPlus SPRINT jouw bedrijf ten goede kan komen.

We sluiten af met een gedetailleerde blik op ProfitPlus Sprint zelf, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten als u ervoor kiest om deze opwindende nieuwe software te gebruiken.

Wat is het verschil tussen ProfitPlus Business Software en SPRINT? Wat houdt het in? Hoe kan ProfitPlus SPRINT je verder helpen automatiseren? 

Voor productie: Op 23 November 2023 om 14:00-14:45 
Voor handel: TBA

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details