NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
“Tonen wat we kunnen”
Dat het de snelste en meest innovatieve machines op de markt zijn, dat kon de gebruiker op Machineering zelf ondervinden. Er stonden immers drie modellen klaar om uit te proberen.

“Tonen wat we kunnen”

Perfect gesneden stukken verdienen niks minder dan een perfecte afwerking. De machines van Q-Fin staan daarom garant voor een consistente kwaliteit, van het eerste tot het laatste stuk, en dat met de hoogste snelheid en efficiëntie op de markt.

Wie op Machineering was, zal gezien hebben dat de locatie van Q-Fin niet toevallig was. Het stond zij aan zij met LVD, dat mede instaat voor de promotie en verdeling in België. “Toch is het voor ons belangrijk om hier ook zelf aanwezig te zijn”, vertelt Patrick van Scherpenseel. “We wilden ons laten zien en tonen wat we kunnen omdat bij steeds meer metaalbedrijven een consistente afwerking van stukken broodnodig is.” Aan interesse geen gebrek dus, tijdens de beurs. In een volgende fase worden metaalbewerkers uitgenodigd, net over de grens, in Bergeijk voor een uitgebreide demo in de showroom.

Q-Fin maakt het verschil op de markt met machines die gebouwd zijn op drie pijlers: kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak.

Gebruiksgemak voorop

Q-Fin maakt het verschil op de markt met machines die gebouwd zijn op drie pijlers: kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak. “We willen met onze technologie het leven van de man aan de machine aangenamer en veiliger maken. In plaats van stukken met de hand te moeten slijpen, kan hij ze nu gewoon in zijn Q-Fin machine leggen. Hij hoeft slechts drie parameters in te geven om tot het juiste afwerking te komen of een programma uit te kiezen. Poepsimpel. En geef nu toe, naast zo’n machine sta je toch veel liever dan met een slijpschijf in je hand?”, vat Van Scherpenseel het samen. 

Aangenaam en veilig werken

En het zijn ook niet zomaar de eerste de beste machines voor ontbramen en afwerken. Dat het de snelste en meest innovatieve machines op de markt zijn, dat kon de gebruiker op Machineering zelf ondervinden. Er stonden immers drie modellen klaar om uit te proberen, inclusief natwerkend afzuigsysteem. “Omdat gezondheid toch een aandachtspunt is, merken we. Daarin maken we met onze machines ook het verschil. Want wie manueel slijpt, riskeert toch schadelijke metaalpartikels in te ademen.”     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details