NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
VARIAXIS j-600/5X garandeert een zeer efficiënte meervlaks verspaning

VARIAXIS j-600/5X garandeert een zeer efficiënte meervlaks verspaning

Het verticale bewerkingscentrum VARIAXIS j-600 / 5X van Yamazaki Mazak is ideaal voor gebruikers van machines die een uitzonderlijke productiviteit vereisen of die hun eerste stap zetten naar simultaan 5- assig verspanen.

De VARIAXIS biedt een DONE-IN-ONE-oplossing die de doorlooptijd drastisch kan verkorten en de nauwkeurigheid van het werkstuk kan verbeteren door het elimineren van meerdere opspanningen

De VARIAXIS heeft  een stijf gietijzeren frame en maakt gebruik van lineaire geleidingen op alle lineaire assen en van een “roller gear cam” op alle rotatie-assen.Hierdoor is de machine in staat om een uitstekende nauwkeurigheid te leveren. Bovendien is de machine uitgerust met een uiterst nauwkeurige draai- / kanteltafel, die simultane 5-assige verspaning mogelijk maakt

Maximale productiviteit wordt geleverd door een spindel van 12.000 tpm om alzo de totale bewerkingstijd te verminderen. Een magazijn met 18 gereedschappen wordt standaard geleverd en optioneel kan je 30 gereedschappen kiezen.

De VARIAXIS heeft een klein vloeroppervlak nodig, waardoor hij geschikt is voor zelfs de kleinste machinewerkplaats en is uitgerust met een grote opening aan de bovenkant voor gemakkelijk laden en lossen van het werkstuk. Er is ook een optionele wisselaar voor twee pallets beschikbaar om man-arm of manloos produceren mogelijk te maken.

De j-600 / 5X is uitgerust met SmoothX, de specialistische 5-assige versie van de SMOOTH-technologie van Mazak, die zeer gemakkelijke dialoog programmatie mogelijk maakt, zelfs voor gekantelde oppervlakken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.