NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Ontmoet 247TailorSteel op de beurzen in het najaar van 2023

Ontmoet 247TailorSteel op de beurzen in het najaar van 2023

In de eerste helft van 2023 heeft 247TailorSteel deelgenomen aan een aantal beurzen in zowel Nederland als België. Zo waren ze eind maart aanwezig bij Machineering in Brussel. In april hadden ze een stand op de Nederlandse Metaal Dagen in ’s Hertogenbosch. In mei sloten ze het eerste halfjaar van 2023 af op MIX Noordoost in Hardenberg. Nu de zomervakantie voorbij is, kunnen de pijlen gericht worden op de beurzen in het najaar. Voor u de perfecte gelegenheid om kennis te maken met 247TailorSteel en de metaalbranche in zijn algemeniteit.

Beurs nabij Oud Gastel

In oktober is het tijd voor Metavak in Gorinchem. Een erg belangrijke beurs, gezien de nieuwe vestiging in Oud Gastel die eerder dit jaar feestelijk geopend werd. Bent u woonachtig in – of in de omgeving van – Noord-Brabant, dan is bestellen bij 247TailorSteel ineens een stuk aantrekkelijker geworden.

Binnenkort ook vanuit België actief

Naast deze tweede Nederlandse vestiging, opent de metaalgigant uit Varsseveld binnenkort ook een locatie in België. Vanuit Hooglede – nabij Roeselare – zullen zij vanaf het vierde kwartaal van 2023 opereren om zo de klanten in België en Noord-Frankrijk beter van dienst te kunnen zijn. Het is dan ook een logische zet van 247TailorSteel om in december aanwezig te zijn bij de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk – zo’n 30 km verderop.

Maak kennis met de online software Sophia®

Wanneer u langs de stand van 247TailorSteel loopt, zal uw aandacht al snel uitgaan naar de presentatiezuilen. Hierop wordt de online software van het bedrijf – Sophia® – getoond. Ontdek de mogelijkheden zelf en kom langs op één van de beurzen waar deze marktleider in op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen aanwezig is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details