NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Seriedraaiwerk van de bovenste plank

Seriedraaiwerk van de bovenste plank

Als u uw stukken toevertrouwt aan een onderaannemer, zijn twee elementen cruciaal. Een feilloos resultaat in de kwaliteit die u nodig heeft en levering volgens de afspraken. Wie in zee gaat met Amalo voor draaiwerk mag op zijn beide oren slapen.

Het verhaal van Amalo is begonnen vanuit een diepgewortelde passie voor metaalwerk in het algemeen en draaiwerk in het bijzonder. Martin: “We trekken bij Amalo resoluut de kaart van seriedraaiwerk, zowel in metalen als in kunststoffen. Wie wil uitblinken in zijn vak, moet immers keuzes maken. Door te specialiseren, beheers je de processen en de materialen tot in de puntjes om klanten altijd het juiste technische advies te geven. Als het materiaal dat een klant voorstelt, bijvoorbeeld goedkoper is in aankoop maar tot hogere productiekosten leidt, dan adviseren we hem over mogelijke alternatieven. Bij ons weet hij altijd perfect waar hij aan toe is en krijgt hij een afgewerkt stuk dat perfect in zijn plannen past.”

Sterke tandem van mens en machine

Om dat draaiwerk van de bovenste plank te realiseren beschikt Amalo intussen over acht full CNC-draaibanken en één freesmachine om stukken verder op af te werken. Martin: “Elke nieuwe machine die erbij komt op de productievloer geeft ons niet alleen extra capaciteit geven maar ook extra mogelijkheden om nog beter op vragen van klanten in te spelen.” Machines zijn maar één kant van de medaille. Er moet ook iemand met ervaring en kunde achter de knoppen staan om de kwaliteit te garanderen. Samen met drie medewerkers staat Martin zelf nog elke dag in het atelier om de stukken tot in de puntjes te laten beantwoorden aan de vraag van de klant. Een formule die werkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details