NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Voortman Steel Machinery introduceert de Voortman Fabricator: Het toonaangevende lassysteem voor constructiestaal

Voortman Steel Machinery introduceert de Voortman Fabricator: Het toonaangevende lassysteem voor constructiestaal

Voortman Steel Machinery kondigt met trots de lancering van de revolutionaire Voortman Fabricator aan, het belangrijkste lassysteem voor constructiestaal. Dit nieuwe systeem kan de meest voorkomende staalconstructieprofielen produceren – platen, hoekijzers, buizen, U-profielen, kraanbaanconsoles – en is ’s werelds eerste lasrobot die zowel kan samenstellen als lassen. Als noodzakelijke oplossing voor het tekort aan lassers maakt deze robot een volledig geautomatiseerde productie van laswerk mogelijk. Lassers die dit vakmanschap uitvoeren, kunnen zich nu richten op gespecialiseerde lasprojecten. Het lasproces wordt niet langer onderbroken, waardoor een betere planning en consistente kwaliteit mogelijk zijn.

Om de productie verder te optimaliseren heeft Voortman Steel Machinery ook DIGI-WELD geïntroduceerd, een softwareoplossing die het lasvoorbereidingsproces volledig automatiseert. Dit bespaart tijd met de analyse en correctie van 3D-modellen voor lasinformatie met slechts één klik. “De Voortman Fabricator kan 24 uur per dag draaien en tegelijkertijd een constante kwaliteit leveren”, zegt Henk Maassen van den Brink, Sales Director bij Voortman Steel Machinery. “DIGI-WELD maakt de Fabricator het meest toegankelijke lassysteem in de staalindustrie.”

De Fabricator is eenvoudig te integreren in elke werkplaats en neemt niet veel ruimte in, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven die te maken hebben met een tekort aan gekwalificeerde lassers. Het is de perfecte combinatie van technologie en gekwalificeerde professionals, waardoor lassers zich kunnen richten op uitdagender en gespecialiseerd laswerk terwijl de Fabricator repetitieve en zware lastaken afhandelt.

De introductie van deze geavanceerde technologie in de productie van constructiestaal zal een revolutionaire verandering teweegbrengen in de manier waarop bedrijven hun projecten benaderen en dat terwijl uitzonderlijke resultaten behouden worden. Het biedt een hogere betrouwbaarheid in vergelijking met handmatige processen dankzij de mogelijkheid om meerdere taken tegelijk uit te voeren en dat terwijl de nauwkeurigheid en precisie behouden wordt.

Lees de volledige brochure voor meer informatie over Voortmans automatiserings- en digitaliseringsoplossingen voor waardeketentransformatie: https://www.voortman.net/nl/kennisbank/automatiseer-digitaliseer-waardeketen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details